Zakelijk bestellen

 

Bij GreenEpics kan er ook zakelijk besteld worden. Tijdens het afrekenen vult u hiervoor uw 'Bedrijfsnaam' in. In ditzelfde veld vult u ook uw BTW-nummer in als u dit graag op de factuur vermeld wenst.

Denk eraan ook uw eigen naam en contactgegevens te vermelden, zodat de bestelling bij de juiste persoon terecht komt. Dit is ook het handigst voor ons in functie van de orderopvolging.

Vrijblijvende offerte aanvragen

GreenEpics is er ook voor zakelijke klanten in België en Nederland.
Zowel voor interieurarchitecten, designers en facilitair beheerders over bedrijfsleiders van kinepraktijken of horeca zaken tot organisaties en bedrijven.

Misschien heeft u vragen over een product of wilt u een groter aantal afnemen?

U kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Hiervoor stuurt u bij voorkeur een e-mail naar verkoop@greenepics.com met uw aanvraag en wij komen er zo snel als mogelijk bij u op terug. Wij zorgen er bovendien voor dat u steeds met een vaste contactpersoon bij GreenEpics hierover communiceert.

Via overschrijving betalen

Betaling via overschrijving is mogelijk. Als u dit wenst, neem dan deze vraag mee op in uw mailtje naar onze verkoopdienst. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van ons de betalingsinstructies op de factuur. Het kan zijn dat wij een bepaalde vooruitbetaling van u wensen te ontvangen.  

Retourneren van zakelijke bestellingen

Zakelijke bestellingen, dus aankopen gedaan door ondernemers, zijn uitgesloten van het retourrecht. Wenst u toch een zakelijke bestelling te retourneren, dan neemt u best contact met uw vaste contactpersoon die uw order opvolgt of met onze klantenservice. We bekijken samen de mogelijkheden.