Onze merken

Bij het selecteren van de leveranciers van GreenEpics stellen we design, kwaliteit en duurzaamheid voorop. We gaan voor u op zoek naar 'statement pieces' die vervaardigd werden met kwalitatieve materialen en op een duurzame manier tot stand kwamen.

We bekijken welke milieuvriendelijke certificering onze leveranciers hebben, hoe hun productieproces eruit ziet, welke materialen ze gebruiken en of hun meubels ecologisch of sociaal verantwoord zijn gemaakt.

Geen enkel productieproces is 100% ecologisch, maar wij kiezen bedrijven die echt hun best doen om hun afval, CO2-uitstoot en/of giftige stoffen te minimaliseren. Vaak maken deze leveranciers enkel gebruik van FSC®-goedgekeurd (Forest Stewardship Council) hout dat afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Soms dragen ze met een deel van hun omzet bij aan programma's die bomen aanplanten

Een aantal leveranciers gaan nog een stapje verder en maken er een circulair verhaal van door bijvoorbeeld vanuit diverse afvalstromen de materialen te recycleren en daar hoogkwalitatieve design producten van te maken.

Elk van onze leveranciers is trots op hoe zij op hun manier bijdragen aan een gezondere planeet.

Maak kennis met onze duurzame meubelmerken

GreenEpics is geautoriseerd handelaar voor volgende merken:

Benoa logo
Fantt logo
Fatboy logo
FitWood logo
Kluskens
Nel
PLANQ
Oakywood
Ozzie
rform
Schaffenburg logo
Tignum logo
Upstaa logo
vanPlestik logo
Vipack logo
Wooden Amsterdam
Weltevree