Trusted Shops Kopersbescherming

 

Veilig online bestellen

Bij GreenEpics zorgen we ervoor dat je met een gerust hart je online aankopen kunt doen. 

Om jou extra garanties te bieden, laten we onze website controleren door Trusted Shops. Trusted Shops herkent GreenEpics als betrouwbare webwinkel. Dat zie je aan de Trusted Shops Badge.

Alle eisen waaraan continu voldaan moet worden om het Trusted Shops Keurmerk te verkrijgen en behouden, kun je nalezen in de kwaliteitscriteria.

Wens je meer info omtrent het Trusted Shops keurmerk? Ben je benieuwd naar wat dit voor jou als online shopper betekent? Lees er hier alles over.

Onafhankelijke kopersbescherming

Nadat je een online aankoop bij GreenEpics hebt gedaan, kan je je bestelling, met één druk op de knop verzekeren. Dit doe je op onze bedankingspagina, dat is de pagina die je ziet net nadat je een bestelling hebt geplaatst. Hierna ben je voor alle volgende bestellingen bij GreenEpics automatisch verzekerd, en ook direct bij meer dan 30.000 andere webshops die bij Trusted Shops zijn aangesloten.

De voorwaarden van deze kopersbescherming verschillen van land tot land. Deze worden ook regelmatig uitgebreid en aangepast. Daarom adviseren we om de actuele voorwaarden te lezen door te klikken op de Trusted Shops Badge.

Indien je een aankoop overweegt die boven het garantiebedrag zit, neem dan gerust contact met ons op.

 

Trusted Shops certificaat GreenEpics