Veelgestelde vragen

 

Waarvoor staat GreenEpics?

Wij houden van minimalistisch en functioneel design. Niet van zielloze massaproductie maar van unieke objecten met een boeiend verhaal. Wegwerp en massaproductie is niet aan ons besteed. Wij gaan voor duurzaam vervaardigde meubelstukken die dankzij eerlijke duurzame materialen en processen tot stand gekomen zijn en levenslang een speciaal plaatsje in uw interieur kunnen innemen. 

Wat maakt GreenEpics zo duurzaam

GreenEpics heeft voor u een selectie gemaakt aan duurzame producenten. Producenten met een ethische mindset die staan voor milieubewuste grondstoffen, ecologische vervaardiging en doordachte verpakking en levering. Geen nodeloos tussentransport en overbodige opslagruimtes maar rechtstreeks geleverd van de producent tot bij u! Meer weten over onze merken.

Is mijn betaling veilig?

Bij GreenEpics is winkelen eenvoudig en rekent u veilig af via de betaalmethode van uw voorkeur. U kan kiezen uit Bancontact/MisterCash, iDEAL, Visa, Mastercard of Paypal. Meer hierover vindt u op onze pagina veilig betalen.

Hoe weet ik wanneer mijn producten geleverd zullen worden?

De meeste producten zijn op voorraad en worden snel geleverd. 

Voor sommige grotere en zwaardere producten schakelen we een meubeltransport firma in die op vaste route rijdt. Hiervoor is de levertermijn iets langer.

Een aantal producten wordt op bestelling gemaakt. Hiervoor is de levertermijn langer omdat de productie ervan dient meegerekend te worden.

Om u goed over de leveringstermijn te informeren, geven we bij elk product de verwachte leveringstermijn op het tabblad 'Verzending en retour'.

Heeft u specifieke vragen of wensen omtrent de levering? Laat het ons dan weten via onze klantenservice. We bekijken samen wat mogelijk is. 

Wat als ik me na de aankoop bedenk?

U bent van gedachte veranderd. Dat kan gebeuren. Laat het onze klantenservice dan zo snel mogelijk weten. Zo kunnen we misschien uw zending nog tegenhouden. Is de zending toch reeds vertrokken, dan zorgen we voor de retour. 

Wat als ik mijn bestelling ontvang en het niet aan mijn verwachtingen voldoet?

We proberen de goederen steeds zo nauwkeurig mogelijk in beeld te brengen en te omschrijven. Desondanks voldoet het product niet aan uw verwachtingen? Neem dan contact op met onze klantenservice om het product te retourneren. Denk eraan dat u het product dan wel niet mag gebruiken en dat u deze in de originele verpakking dient terug te sturen. 

Wat als het verkeerde product geleverd werd?

Controleer steeds uw aankoop van zodra u deze ontvangen heeft. Is het niet het correcte product? Neem dan zo snel mogelijk contact op met klantenservice@greenepics.com.

Wat als het product beschadigd/onvolledig is?

We adviseren om bij levering het product goed te controleren op schade. Dat kan schade zijn vanuit de productie of tijdens het leveren. Controleer ook indien u over alle onderdelen beschikt voor u de montage aanvangt. Op volgende pagina vindt u meer informatie omtrent schade en garantie

Wat als ik een klacht heb?

We proberen onze dienstverlening zo goed mogelijk op uw wensen af te stemmen. Maar soms gebeurt het dat u niet tevreden bent. Laat het onze klantenservice weten. We komen er samen uit!

Ik zie het Trusted Shops keurmerk op de website staan, wat houdt dat in?

Het Trusted Shops keurmerk geeft aan dat een webwinkel doorgelicht is door de juridische experts van Trusted Shops en aan volgende eisen voldoet:

  • de webwinkel is absoluut veilig en betrouwbaar
  • de webwinkel biedt een goede service
  • de bestelling en levering verloopt transparant
Bij GreenEpics geniet u ook van een kopersbescherming via Trusted Shops. Hierdoor kunt u zonder risico's en zorgen een bestelling bij GreenEpics plaatsen.


Daarnaast verzamelt Trusted Shops reviews van klanten over GreenEpics. Zo kunt u altijd zien wat anderen van GreenEpics vinden. Als u een bestelling plaatst bij GreenEpics wordt u uitgenodigd uw mening te geven.

Wilt u meer weten over het Trusted Shops keurmerk? Klik dan hier.

Wat is de Trusted Shops kopersbescherming die op de bedankpagina staat?

Met de Trusted Shops kopersbescherming bent u altijd verzekerd voor uw online aankopen. Is uw bestelling beschadigd bij levering, of is deze helemaal niet geleverd? Geen zorgen! Met de Trusted Shops kopersbescherming zijn uw aankopen verzekerd, onafhankelijk van de betaalmethode die u heeft gebruikt. 

Als u nog geen account heeft bij Trusted Shops kunt u uw bestelling, met één druk op de knop gratis verzekeren. Dit kan via onze bedankpagina, dat is de pagina die u ziet nadat u een bestelling heeft geplaatst. Hierna bent u automatisch voor alle volgende bestellingen bij GreenEpics en bij alle andere deelnemende webshops verzekerd tot een bedrag van €2.500. De verzekeringsperiode is 30 dagen per aankoop, en deze is indien nodig nog uitbreidbaar.

Lees hier meer over de kopersbescherming van Trusted Shops.

Hoe kan ik betalen in termijnen?

Betaling in termijnen is mogelijk voor aankopen van €50 tot €2000.
De geaccepteerde kaarten zijn de uitgegeven kaarten in Nederland: Visa, Mastercard en Ideal en in België: Visa, Mastercard en Bancontact. Prepaid, virtuele en systematische machtigingskaarten worden niet geaccepteerd.

Op de betalingspagina selecteert u "Betalen in termijnen met Alma".
U ontvangt dan een samenvattende e-mail met de planning van uw vervaldagen en een herinneringsmail 3 dagen voor elke vervaldag.

Alma voert systematisch een 3D Secure verificatie uit om te bevestigen dat u de eigenaar bent van de gebruikte kaart. Uw bank stuurt u vervolgens een bevestigings-sms of een push-notificatie in uw banktoepassing, om te bevestigen dat u degene bent die de transactie heeft geïnitieerd en dat deze niet frauduleus is.

Wat als ik een suggestie heb?

U wenst een suggestie door te geven? Prima! Zo kunnen we onze dienstverlening verbeteren. Laat het ons gerust weten!

Wat als ik nog een andere vraag heb?

We beantwoorden graag al uw vragen. Dus heeft u een vraag die hier niet bij vermeld staat, neem gerust contact met ons op. Via ons contactformulier, per mail of telefonisch, u vindt al onze contactgegevens terug op onze contactpagina