Veilig betalen zonder transactiekosten

 

GreenEpics laat de veilige afhandeling van uw betaling uitvoeren door betalingsproviders Shopify PaymentsMollie en Alma Pay.

Hierdoor is het mogelijk dat u op uw bankafschriften niet ‘GreenEpics’ vermeld ziet staan, maar wel bijvoorbeeld ‘Mollie’, 'Stripe' (Shopify payments) of 'Alma'.


Al onze betalingsproviders stellen hoge eisen aan het veilig en betrouwbaar betalen via het internet:

 • Zo vinden alle betalingen plaats middels een beveiligde verbinding (SSL). Hierdoor worden al uw persoonlijke gegevens en ook deze van uw kredietkaart versleuteld om een maximale veiligheid te waarborgen. Ook worden uw kaartgegevens op geen enkel moment aan ons meegedeeld.
 • Het veilig aanbieden en afhandelen van uw transacties gebeurt uitsluitend onder de strikte veiligheidseisen van de Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS). Dit maakt dat de servers en het netwerk van zowel Shopify Payments als Mollie voldoen aan deze strikte eisen en dagelijks gescand worden op diverse veiligheidsrisico’s. 
 • Als u betaalt via een credit card, dan is dit via een 3D-secure betaling. Dit beschermt u ook beter tegen online fraude. 

Zo kunnen we u garanderen dat alle betalingen vlot en uiterst veilig verlopen. 

 

Hieronder vindt u een korte uitleg over alle betaalmogelijkheden die wij aanbieden. Zo heeft u de keuze om:

 • direct te betalen met bancontact of iDEAL
 • achteraf te betalen met Visa of Mastercard
 • sneller uit te checken met Apple Pay, Google Pay of Shopify Pay.
 • in 2 of 3 termijnen betalen met Alma.

 

Welke betaalmogelijkheid u ook kiest, GreenEpics rekent u geen transactiekosten aan.

 

Bancontact/Mister Cash

Bancontact/Mister Cash

Bancontact/Mister Cash is het online betaalsysteem dat ontwikkeld werd door de gezamenlijke banken in België en is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België. U kunt hiermee direct uw aankopen betalen in uw eigen vertrouwde bankomgeving.

iDEAL

iDEAL

iDEAL is het online betaalsysteem dat ontwikkeld werd door de grootste banken in Nederland. Met iDEAL kunt u direct uw aankopen betalen in uw eigen vertrouwde internetbankieromgeving van ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.

Visa en Mastercard

VISAMastercard

Een kredietkaart van Visa of Mastercard is een universeel betaalmiddel waarmee u achteraf betaalt. Alle drie de kaarten hebben een identificatiesysteem dat erop gericht is online fraude te voorkomen, namelijk MasterCard Securecode en Verified by Visa. De kredietkaartgegevens worden hierbij beveiligd verstuurd en niet opgeslagen.

Apple Pay, Google Pay en Shop Pay

Apple PayGoogle PayShop Pay

Via Apple Pay, Google Pay en Shop Pay kunt u gebruik maken van een versnelde check-out omdat u geen kaart- of betalingsgevens meer hoeft te registreren. U heeft dit in het verleden reeds gedaan bij respectievelijk Apple, Google of Shopify en dus geniet u over dezelfde beveiliging en voorwaarden via onze winkel.

Betaling in termijnen met Alma

Alma

Met Alma bieden wij u de mogelijkheid om uw betaling te spreiden door in meerdere termijnen te betalen. Het is eenvoudig en veilig! Enkel aankopen vanaf €50 en maximaal €2000 komen in aanmerking. De veiligheid van de betalingen wordt verzekerd door Alma en haar dienstverleners. Alle betalingen zijn beveiligd met 3D Secure. 

Hoe werkt het?

 • Kies voor Alma tijdens het betalen
 • Geef je bankgegevens zoals tijdens een klassieke betaling
 • Uw bestelling wordt onmiddellijk gevalideerd
 • U ontvangt vervolgens een e-mail met het betalingsschema en een herinnering 3 dagen voor elke vervaldatum

Als je een probleem ondervindt met jouw bestelling die je in termijnen bij Alma hebt betaald, kan je de FAQ voor klanten van Alma bezoeken door op de link te klikken (https://help.almapay.com/hc/nl) of een e-mail sturen naar de klantenservice van Alma op support@getalma.eu.

Let op! Ook al is de financiering met Alma gratis, er zullen kosten in rekening worden gebracht bij annulering van de afbetaling.