Over ons

 

GreenEpics is een online retailer van kwalitatieve en duurzame design producten, gevestigd in Wortegem-Petegem. We streven ernaar u de best mogelijke klantervaring te bieden terwijl u online bij ons winkelt. Wij bieden uitsluitend design meubelen aan van hoge kwaliteit en dit voor de beste prijzen. Daarbovenop staan we voor u klaar met een uitstekende klantenservice voor al uw vragen.

Green

Dit willen we doen zonder dat deze producten, de productie en de levering ervan een bedreiging vormen voor onze planeet. We kiezen zorgvuldig Europese leveranciers die oprecht hun best doen om duurzaam te produceren door bijvoorbeeld hun afval, CO2-uitstoot en/of giftige stoffen te minimaliseren. Ze maken gebruik van eerlijke en duurzame materialen zoals bijvoorbeeld FSC®-goedgekeurd (Forest Stewardship Council) hout, gerecycleerd materiaal en sterke onderdelen met het oog op een lange levensduur.

Ja, we zijn een online retailer en dat heeft heel wat voordelen. Geen tussentransport, dure winkelpanden, showrooms of grote magazijnen. Als geautoriseerd dealer van onze fabrikanten laten we rechtstreeks van bij hen leveren tot bij uw thuis. Niet alleen is dit beter voor het milieu, we kunnen u de producten ook aan de scherpste prijzen aanbieden.

Bovendien maakt u een bewustere keuze. U kan thuis in alle rust achter uw computer, laptop of tablet de meubelen bekijken die we met zorg hebben omschreven. Zonder opdringerige verkopers, zonder een kinderoppas te moeten zoeken en zelfs zonder van winkel naar winkel te moeten rijden om duurzame design meubelen terug te vinden. Geen files en op een moment dat voor u best past: 24 uur per dag, 7 dagen in de week. U kan thuis in alle gemak de productinformatie doornemen en overleggen zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Epics

Geen massaproductie bij GreenEpics. Maar een keuze voor leveranciers en producten die elk hun eigen verhaal vertellen. Een uniek en eerlijk verhaal over hoe ze tot stand gekomen zijn of hoe vernuftig en innovatief ze gecreëerd werden. Een verhaal dat vertelt hoe ze bijdragen tot een mooiere wereld om in te leven, voor ons en voor de generaties na ons.

Episch omdat we een verandering in onze maatschappij zien. Van overconsumptie naar minimalisme. Van wegwerp producten naar producten die lang meegaan. Van afval weggooien naar materialen hergebruiken en recycleren. Van enkel kiezen voor die dingen die de moeite waard zijn.

Een verhaal dat wél lang kan duren!

Suggesties of vragen

Heeft u een suggestie voor ons? Of heeft u een vraag over onze producten, ons bedrijf of onze dienstverlening?

Neem een kijkje op onze contact pagina. We helpen u graag verder!