De top 3 redenen om te investeren in duurzame meubelen

Volgende redenen zijn volgens ons de investering meer dan waard.

1. Geniet van meubels met een lange levensduur

De kwaliteit van duurzame design meubelen is hoog. Hierdoor gaan de producten lang mee. Dit draagt ook bij aan uw portemonnee, want ‘goedkoop’ is vaak ‘duurkoop’. Denk hieraan als u de volgende keer een blik werpt in de houtcontainer op het recyclagepark in uw gemeente.

Duurzame design meubels bieden dus kwaliteit en garantie op de langere termijn.

2. Investeer in het milieu

Voor veel mensen is het lastig om in het dagelijkse leven actief rekening te houden met het milieu. Men wijzigt bijvoorbeeld niet zomaar het eetpatroon ten goede van het milieu. Een eenvoudigere manier om toch uw steentje bij te dragen is door te investeren in een duurzaam interieur. Meubels die duurzaam worden geproduceerd hebben zo min mogelijk verspilde grondstoffen en stoten minder CO2 en schadelijke stoffen uit.

3. Duurzame meubels zijn stijlvol en karaktervol

Mensen hebben soms een oud en/of saai beeld in gedachten als er gesproken wordt over duurzame meubels. Niets is minder waar. GreenEpics heeft voor u een selectie design meubelen klaar staan die even stijlvol zijn als de milieuvervuilende alternatieven. Overtuig uzelf en bekijk onze catalogus aan duurzame design producten.